Teksten voor jouw website.

Wil jij teksten die passen bij jouw organisatie?
Die jouw bezoeker overtuigen en vindbaar zijn in Google?
Ik schrijf ze graag voor je!

Ben je aan het worstelen met de teksten voor jouw website?

Weet je wat je wilt zeggen, maar lukt het niet om de goede woorden te vinden? Blijf je hangen in jargon, is wat je schrijft een beetje langdradig en bruist de tekst niet?

Wat je nodig hebt, zijn teksten die bij jou en de organisatie passen. Die vindbaar zijn in Google. En tegelijk ook jouw bezoeker overtuigen. Die begrijpelijk zijn en aanzetten tot actie. Die mooi tot uiting komen in het design van jouw website.

Makkelijker gezegd dan gedaan? Dat klopt. Want hoe weet je welke teksten jouw doelgroep overtuigen? Hoe weet je of te te bescheiden bent of juist te commercieel overkomt? En wanneer ga je teveel in op details of laat je belangrijke dingen weg? Schrijven van teksten voor websites is nu eenmaal een vak.

Besteed het schrijven van website teksten uit:

Speciaal voor jou

Ik ben pas tevreden als jij dat bent. Want die teksten moeten passen bij jouw organisatie en resultaat boeken.

Vanuit het hart

Ik kruip in de huid van jouw doelgroep en vertaal hun problemen en wensen naar overtuigende teksten.

Zoekmachine vriendelijk

Ik zorg dat je teksten geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines en goed leesbaar op laptop en mobiel.

Vlot klaar

Ik hou van compacte trajecten waarin we tempo maken. Zo kan jij snel online met je website en verder met de organisatie.

Teksten voor coach Mona

Ik schreef teksten voor Mona’s website die het hart van haar cliënten raken. Bijvoorbeeld deze tekst over haar motivatie:

“Er komt een gigantische bak energie vrij als de aandacht niet meer gaat naar dat waar iemand bang voor is. Het is alsof er een sluier verdwijnt, waardoor de ander weer kan schitteren. Als ik dat zie gebeuren, dan ben ik immens gelukkig.”


Zo pak ik het schrijven van jouw website teksten aan.

De eerste stap: een telefonische kennismaking. Krijgen we zin samen om aan de slag te gaan? Dan maken we een afspraak voor een interview (op locatie of via beeldbellen).
Ik vraag je alles over jouw organisatie, wat je drijft en wie jouw doelgroep is. Ik doe zoekwoordonderzoek en marktonderzoek. Naast de teksten, maak ik ook de titels voor knoppen, links en menu’s. Ik stuur jou de teksten volgens onze planning. Heb je aanpassingen? Dan verwerk ik die in de correctieronde.

Ik ben geen doorsnee copywriter.

Ik heb het vak met mijn poten in de klei geleerd. Met vallen en opstaan. Met de razendsnelle ontwikkeling van de online wereld mee.

Net als ikzelf, zijn mijn teksten resultaatgericht. Ze moeten wel scoren, het juiste gevoel oproepen en aanzetten tot actie.

Enthousiast geworden?

Wil jij ook teksten op jouw website de bezoeker overtuigen? Die passen bij jou en jouw organisatie? Die vlot af zijn?

Bel of mail me voor een eerste kennismaking. Als nieuwsgierige tekstschrijver vuur ik tijdens een gratis intake allerlei vragen op je af, dus je bent gewaarschuwd:)

Eline Buijs

Tel: 06-23894495